Fysiotherapeuten

Michael de Levie

Fysiotherapeut

Michael de Levie is sportfysiotherapeut en kniespecialist bij FysioHolland in Amsterdam.
Amsterdam
Fysiotherapeuten

Mathijs van der Meer

Fysiotherapeut

Mathijs van der Meer is kniespecialist bij FysioHolland Medicort in Utrecht.
Utrecht
Fysiotherapeuten

Matthijs van Keulen

fysiotherapeut

Matthijs van Keulen sportfysiotherapeut i.o. kniespecialist bij sportmedisch centrum Amsterdam.
Amsterdam
Fysiotherapeuten

Stijn Haverkamp

Manueel therapeut

Stijn Haverkamp kniespecialist bij FysioHolland Naarden en eigenaar kniepijnvrij.nl
Naarden

Michael de Levie

Fysiotherapeut

Michael de Levie is sportfysiotherapeut en kniespecialist bij FysioHolland in Amsterdam. Michael draait een gezamenlijk kniepoli met Dr. Mutsaerts uit het OLVG. Naast Michael de Levie zijn werkzaamheden als fysiotherapeut is hij voorzitter van de kenniskring knie voor FysioHolland.   In 2007 behaalde Michael de Levie zijn diploma voor fysiotherapie. Al snel ontdekte Michael zijn passie voor knierevalidatie en sport. In 2011 gaat Michael samenwerken met Jules Alberga, die zijn de gedrevenheid voor het vak en vaardigheden aan hem heeft bijgebracht. Bevlogen door het vak en altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen is The KneeClub en Kniepedia ontstaan. Een informatief en educatief platform met een all-in karakter voor de cliënt.
Amsterdam

Mathijs van der Meer

Fysiotherapeut

Mathijs van der Meer is fysiotherapeut, bewegingswetenschapper en docent fysiotherapie. Bij FysioHolland Medicort heeft Mathijs zich ontwikkeld tot kniespecialist en begeleidt hij mensen bij hun knierevalidatie. Bij SportsClinic werkt Mathijs nauw samen met de orthopeden en sportartsen van het Sint. Antonius Ziekenhuis Utrecht. Daarnaast is Mathijs medevoorzitter van de kenniskring knie binnen FysioHolland en werkt hij als docent fysiotherapie aan de Hogeschool van Amsterdam.  Mathijs vindt het belangrijk om met persoonlijke aandacht aan te sluiten bij ieder zijn individuele revalidatiedoelen en behoeften. Met behulp van wetenschappelijke kennis en praktische ervaring ambieert Mathijs een succesvolle revalidatie en optimale begeleiding voor iedereen. The Knee Club draagt bij aan deze ambitie.
Utrecht

Matthijs van Keulen

fysiotherapeut

Matthijs van Keulen sportfysiotherapeut i.o. kniespecialist en eindverantwoordelijke tav knierevalidatie bij sportmedisch centrum Amsterdam. Matthijs draait een gezamenlijk kniepoli met Dr. Mutsaerts uit het OLVG en met dr Engelsma in de Bergman kliniek. Naast zijn werkzaamheden als fysiotherapeut is Matthijs van Keulen nog bezig met een master sport fysiotherapie aan de SOMT. In 2005 behaalde Matthijs zijn diploma voor fysiotherapie. Al snel ontdekte Matthijs zijn passie voor de knierevalidatie en sport. Waarna hij zich snel specialiseerde in knierevalidatie en met als focus de kruisband problematiek. Bevlogen door het vak en altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen is The KneeClub ontstaan. Een informatief en educatief platform met een all-in karakter voor de cliënt.
Amsterdam

Stijn Haverkamp

Manueel therapeut

Mijn missie is om zo veel mogelijk mensen van hun pijn in de knie af te helpen. Om dit te bereiken heb ik mij de laatste 8 jaar van mijn carrière volledig gestort op het oplossen van knieklachten als gevolg van het patellofemorale pijnsyndroom en de jumpersknee. Met mijn allerhoogste ervaring op olympisch niveau, 2 universitaire masters en het uitvoeren van een wetenschappelijk onderzoek over de behandeling van het patellofemorale pijnsyndroom ben ik in staat om de een heldere oplossing te bieden voor deze klachten. Deze kennis is nu beschikbaar in een online programma op mijn website www.kniepijnvrij.nl
Naarden