Performance

Gericht trainen optimaliseert jouw sportperformance

The KneeClub maakt gebruik van de PhysiApp. Op de app staan +7000 oefeningen. Wij hebben de beste geselecteerd en specifieke performance programma’s van gemaakt die aansluiten op jouw wensen.  

Hoe het werkt:
– Kies je performance programma;
– Druk op de “koop” button;
– Download de “physiapp” in de App Store of Google play. 
– Start je training!

If you can’t outplay them, outwork them – start training today
YouTube filmpje
1x per week trainen voor 3 maanden*
Sportschool: 180
Fysiotherapeut:
420
Personal trainer: 960
The KneeClub: 29 eenmalig
Hardlooptechniek

Ben je een beginnende of gevorderd hardloper selecteer hieronder het programma wat bij je past. 

  • Beginner
  • Gevorderd
  • Expert
De voordelen van trainen met The KneeClub

Elk programma bestaat uit 3 instap niveau’s Per oefening is de intensiteit aan te passen. Oefeningen worden uitgelegd met een filmpje, gesproken en beschrijving (Nederlands en Engels)

*Trainen onder begeleiding van een fysiotherapeut of personal trainer varieert tussen de 35 en 60 euro per training. Wat neerkomt op 420 tot 960 euro voor een programma van drie maanden. Een programma bij ons is eenmalig 29.

Zoek je oefeningen om aan je performance te werken?

Iedereen kan hardlopen, sprinten en springen. Toch ontstaan bij deze bewegingen de meeste blessures en is het blijkbaar toch niet zo vanzelfsprekend.

De performance programma’s zijn enerzijds gericht om de techniek van het bewegen te verbeteren (blessure preventie) en anderzijds op het verbeteren van de sportprestaties. Hierbij kan je denken aan de hardlooptechniek, sprint snelheid, wenden en keren en in het algemeen het motorisch bewegen.  Dat kan vanaf nu thuis en overal met je persoonlijke trainingsprogramma.

Disclaimer

The KneeClub is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Het gebruik van de oefeningen (oefenprogramma’s) The KneeClub is echter volledig op eigen risico. Ondanks grote inspanningen kan The Kneeclub niet verantwoordelijk worden gehouden voor de volledigheid, fouten of resultaten verkregen uit de informatie en oefeningen van de website. 

We raden je aan de op de website (of via de website) aangeboden oefeningen alleen uit te voeren indien je (huis)arts of (medisch)specialist hier goedkeuring voor geeft. The KneeClub is niet aansprakelijk voor enig direct of indirect letsel dat zou kunnen ontstaan door het gebruik van de informatie en de oefeningen (of via) The KneeClub. The KneeClub is geen vervanging voor een bezoek aan de huisarts en/of fysiotherapeut.

De oefenprogramma’s zijn algemene programma’s en niet gepersonaliseerd. Hierdoor kunnen oefeningen te zwaar zijn en niet aansluiten op jouw persoonlijke situatie. Overleg daarom altijd per een arts en/of fysiotherapeut of de oefeningen geschikt zijn voor jou. Mocht je onverhoopt toch klachten ondervinden neem dan altijd direct contact op met je arts.

Lees voor de uitgebreide disclaimer  hier.